Nieuws

Reünie 27 april 2024

Ter ere van ons jubileumjaar wordt er een heuse reünie georganiseerd. De school is de trekkersgroep van de "Vrienden van de Wingerd" heel erg dankbaar dat zij hun schouders onder de organisatie hebben gezet. 

Op zaterdag 27 april 2024 vanaf 16u worden alle oud-ouders, oud-medewerkers en uiteraard oud-leerlingen op school verwacht. We voorzien geen academische zitting, jullie worden niet verwacht om jullie pantoffels mee te brengen en ook de boekentas mag thuis blijven want we voorzien gewoon de kans om nog eens lekker dat Wingerd-gevoel boven te halen door elkaar terug te ontmoeten en dat op jullie gezellige oude school.

We voorzien de mogelijkheid om iets te eten en te drinken en zo gaat de reunie 's avonds naadloos over in een dansfeest waarop iedereen welkom is om de beentjes te strekken of gezellig door te kletsen...

Wil je graag uitgenodigd worden voor activiteiten op De Wingerd? De geschenkenbeurs, een opendeurdag, het lenteconcert of krijg je graag de kans om onze heerlijke marsepein te bestellen? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief van de "Vrienden van De Wingerd". 

reunie Boskapellei

 

gele briefkaart