Vrije plaatsen schooljaar 2020 - 2021

 

Aanvraag inschrijving in De Wingerd voor schooljaar 2020 – 2021

Wenst u uw kind(eren) in te schrijven in De Wingerd vul dan hieronder (voor elk kind apart) een aanvraag in. U ontvangt onmiddellijk een bevestiging van uw aanvraag in uw mailbox. Datum & tijd van ontvangst gelden als volgorde van inschrijving. U kan maar 1 aanvraag indienen per kind. Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten en behandelen uw aanvraag vanaf 24 augustus 2020.
Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Please type your full name.
Please type your full name.

Invalid Input
Please type your full name.

Vanaf 5 mei om 10 uur vindt u op deze pagina het contactformulier: aanvraag tot inschrijving

U kan vanaf dat moment uw aanvraag indienen. Aanvragen worden chronologisch verwerkt, dus volgens het principe van wie eerst een aanvraag indient, wordt eerst ingeschreven.

Indien u problemen ervaart met het invullen van de aanvraag tot inschrijving of met het invullen van het inschrijvingsformulier kan u steeds contact opnemen via het nummer 03 665 41 90.

Indien u geen toegang hebt tot internet gelieve ons dan voordien al telefonisch te contacteren, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Wij vragen per kind een aparte aanvraag in te dienen via het contactformulier en volgende gegevens in te vullen:

Naam aanvrager

E-mail aanvrager

Naam en voornaam van het kind

Geboortedatum van het kind

Geboortejaar (voor kleuters) of leerjaar voor lagere school waarvoor u inschrijft

 

Het aantal vrije plaatsen zijn de plaatsen die beschikbaar zijn als we van onze capaciteit het aantal verwachte zittende leerlingen hebben afgetrokken. Dit geeft dus een indicatie van uw kans op een gerealiseerde inschrijving op dit moment. Het is echter zo dat we nog geen uitsluitsel hebben over sommige schoolrijpheidsonderzoeken en zodoende kunnen er in de loop van dit schooljaar en ten laatste op het einde van de zomervakantie nog plaatsen beschikbaar komen. We kunnen evenmin alle schoolveranderingen (door verhuis e.d.) nu reeds voorspellen. Het loont dus steeds de moeite om een aanvraag tot inschrijving in te vullen. Indien wij u nu nog geen bericht van gerealiseerde inschrijving kunnen bezorgen, omdat er geen plaats is, ontvangt u een document van niet-gerealiseerde inschrijving. Zo komt uw kind dan op de wachtlijst voor een eventueel later vrijgekomen plaatsje.

Huidige vrije plaatsen:

Kleuterschool:

Geboortejaar 2018: volzet

Geboortejaar 2017: volzet

Geboortejaar 2016: volzet

Geboortejaar 2015: volzet

Geboortejaar 2014: volzet

1ste leerjaar: volzet

2de leerjaar: 1 vrije plaats

3de leerjaar: 1 vrije plaats

4de leerjaar: 1 vrije plaats

5de leerjaar: 1 vrije plaats

6de leerjaar: 9 vrije plaatsen